FAQ

Heb je een vraag over het The FRIENDS™ Experience? Bekijk onze veel gestelde vragen / FAQ.

Algemeen

The FRIENDS™ Experience in Amsterdam is een expositie over de iconische tv-serie FRIENDS™. De serie over het leven van zes New Yorkse vrienden heeft een ‘experience’ gekregen in de stad, voluit The FRIENDS™ Experience: The One In Amsterdam genaamd, en deze kun je bezoeken t/m 7 januari! 

The FRIENDS™ Experience is t/m 7 januari in Amsterdam! Tickets zijn nu te koop. De openingstijden vind je HIER.

The FRIENDS™ Experience is gevestigd op het NDSM-terrein in Amsterdam-Noord. Het is een industriële locatie waar evenementen, creatieve optredens en tentoonstellingen worden georganiseerd.

Tt. Vasumweg 31
1033 SB, Amsterdam

Navigeer hier naar The FRIENDS™ Experience!

De meest bijzondere The FRIENDS™ Experience ooit. Er zijn replica’s van de sets, decor- en kledingstukken uit de show én je hebt zelfs de kans om plaats te nemen op de iconische oranje sofa. En uiteraard zijn er talloze Instagram-waardige fotomomenten en limited edition merchandise! Could you BE any more excited?

Zorg dat je 10 minuten voor aanvang van je tijdslot aanwezig bent. 

Tickets zijn alleen geldig voor de gekochte datum en tijd. Als jij of iemand in je groep zich niet lekker voelt, kunnen tickets worden aangepast naar een nieuwe datum en tijd (afhankelijk van beschikbaarheid) INDIEN dit gedaan wordt vóór de datum en tijd vermeld op de originele tickets. Gebruik de link in je bevestigingsmail om in te loggen op ons ticketportaal en tijden te wisselen, of stuur ons een e-mail naar vraag@mojo.nl voor hulp. 

The FRIENDS™ Experience: The One in Amsterdam duurt ongeveer 1 uur om doorheen te wandelen van begin tot eind. 

Nee, als je de ruimte eenmaal hebt verlaten kun je niet meer terugkeren, dus neem lekker de tijd.

Het is een cashless ervaring. We accepteren betalingen via credit- en debetkaarten, Google Pay en Apple Pay.

Ja! We willen zelfs dat je foto’s en video’s maakt. Leef je uit!
Vergeet niet je foto’s op social media te delen met #FriendsTheExperience zodat we alles kunnen zien!

Eten en drinken is niet toegestaan. Na de vlek van spaghettisaus op de bank heeft Monica de regels aangescherpt! Herbruikbare flessen water zijn toegestaan.

We houden van onze harige vrienden, maar huisdieren zijn binnen niet toegestaan. Hulpdieren zijn welkom.

Houd onze socials kanalen in de gaten om als eerste alle informatie over The FRIENDS™ Experience te krijgen!

Ja! Je kan je speciale moment hier met ons doen bij The FRIENDS™ Experience. Onthoud dat alle bezoekers standaard tickets dienen te kopen en ons tijdens openingstijden te bezoeken.

Stuur een bericht naar onze klantenservice en we nemen contact met je op!

Voor meer informatie over het privé afhuren van de Experience kun je contact opnemen met onze klantenservice.

The FRIENDS™ Experience is het beste bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer. Vanaf station Amsterdam Centraal kan je de gratis veerpont richting de NDSM Werf nemen, vanaf daar is het nog 5 minuten lopen naar de Experience. De gratis veerpont gaat overdag elk kwartier en in de avond elk half uur. Als je met de metro komt kan je het beste uitstappen bij halte Noorderpark en bus 35 nemen tot aan halte Atatürk. Buslijnen 36, 391 en 394 stoppen ook vlakbij The FRIENDS™ Experience.

The FRIENDS™ Experience is het beste bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer. Wil je toch met de auto komen, dan is er vaak voldoende betaalde parkeergelegenheid op de NDSM-Werf. Navigeer naar Ms. Oslofjordweg 9, 1033 SL Amsterdam, vanaf daar is het nog 2 minuten lopen. Houdt er rekening mee dat de hele NDSM-Werf betaald parkeren is tegen een tarief van €1,40 per uur.

Let op: bezoek je The FRIENDS™ Experience tussen 18 en 23 oktober? Vanwege evenementen in de buurt is het op die dagen niet mogelijk om te parkeren op de NDSM-Werf.

Tickets

Je kan jouw order ook altijd terugvinden in jouw Ticketmaster account. Je kunt jouw tickets ook vanuit jouw account bij de scanners aanbieden ter plekke.

Heb je hulp nodig bij het vinden van je tickets in jouw Ticketmaster account, neem dan contact op met Ticketmaster.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via onze klantenservice.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via onze klantenservice.

Tickets zijn HIER verkrijgbaar. Er zal ook een beperkt aantal tickets aan de deur te koop zijn.

Standaard tickets zijn er vanaf €22,50 plus btw en kosten. De prijs kan variëren op piekmomenten en -data. Piektickets kosten €32,00 per stuk plus btw en kosten.

Ja! We willen dat gasten van alle leeftijden The FRIENDS™ Experience kunnen bezoeken. Tickets voor kinderen van 3 t/m 11 jaar zijn verkrijgbaar vanaf €19,50 per stuk.

Nee, maar bestellingen worden beperkt tot het maximale aantal mensen dat de experience kan bezoeken per tijdslot. Stuur voor groepen groter dan 30 een bericht naar onze klantenservice voor assistentie.

Heb je achter het net gevist? Jij verdient een tweede kans, net als Ross en Rachel!
Houd onze socials in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe tickets.

We kunnen je tickets direct vanaf je mobiel scannen, dus bespaar papier en inkt en print je ticket alleen uit als het echt noodzakelijk is.

Toegankelijkheid

We zijn volledig toegankelijk voor bezoekers met verschillende beperkingen. We streven ernaar om iedereen zich welkom en comfortabel te laten voelen. Als je ons wilt laten weten over je bezoek of als je extra hulp nodig hebt, stuur dan een bericht naar onze klantenservice of laat het een van onze teamleden op locatie weten.

Huisregels

Onze hoogste prioriteit is het aanbieden van een veilige en leuke omgeving voor onze bezoekers. Daarom hebben wij de volgende gedragsregels opgesteld, die voor alle bezoekers gelden.

  • Scheldwoorden, grof taalgebruik en ongewenst gedrag zijn niet toegestaan.
  • Scherpe voorwerpen, wapens en illegale smokkelwaar zijn niet toegestaan in de exporuimte.
  • Als je te laat aankomt of je je ticket moet verplaatsen naar een andere tijd en/of datum, kom je in de wachtrij. Wanneer er een plaats vrijkomt zullen we je toegang verlenen in volgorde van aankomst. In dit geval kunnen wij de toegang niet garanderen.
  • We houden ons het recht voor om alle pakketten, tassen, rugzakken, portemonnees, heuptassen of andere bagage op het terrein te inspecteren.
  • Voordringen is verboden. Bezoekers die voordringen krijgen geen toegang tot de attractie of shop.
  • Bezoekers zijn verplicht om shirts, broeken en schoenen te dragen.
  • Roken en vapen is verboden.
  • Eten en drinken meenemen is niet toegestaan. (Herbruikbare) waterflessen met een afsluitbare dop zijn welkom.
  • Disclaimer over gevonden voorwerpen: The FRIENDS™ Experience is niet verantwoordelijk voor verloren of gestolen voorwerpen.

Merchandise

Ja, we accepteren retourzendingen binnen 30 dagen na aankoop. Als je vragen hebt over je aankoop, neem contact op met onze klantenservice.

Natuurlijk! The FRIENDS™ Experience Store is toegankelijk voor het publiek op elk moment dat The FRIENDS™ Experience open is! Er zijn t-shirts, draagtassen, knuffels zoals Hugsy, en nog veel meer. Geef je Lobster een Crap Bag!

Privé evenementen

Voor zakelijke aanvragen kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Koop nu je tickets

Koop tickets